FAQ

Algunes aclaracions sobre la Marxa pel Clima…

Com em puc apuntar a la Marxa?

Pots contestar a aquest formulari o simplement pots venir el dia 10 a las 12 del matí a Arc de Triomf. 

Vull venir a la marxa. En quin bloc he d’apuntar-me?

Pots participar en el bloc amb el que més t’identifiquis. Si no estàs segur, apunta’t (amb totxs les teves amigues) al bloc de “Totes!”.

Vull implicar-me en l’organització de la Marxa. Què puc fer?

Ajuda’ns a difondre la convocatòria per xarxes o distribuint cartells i díptics. També necessitem voluntaris que vulguin ajudar el dia de la marxa amb la logística. Si vols i pots, vine a la pròxima reunió general el dilluns, 5 de Novembre a Arts Can Batlló (c/Constitució, 25 – bloc 11).

Per què centrem la marxa a nivell de ciutat?

El canvi climàtic és també un problema crucial per a les ciutats que ja acullen més de la meitat de la població humana. Malgrat ocupar menys del 2% de la superfície de la Terra, les ciutats consumeixen el 78% de l’energia i són responsables del 60% d’emissions de CO2 i altres gasos d’efecte hivernacle. Així, poden jugar un rol important a l’hora de reduir els riscos del canvi climàtic. És indispensable que els pobles i ciutats s’apoderin per a dur a terme accions de mitigació i adaptació i esdevenir més resilients per fer front a la desestabilització que s’acosta.

Sóc d’una organització o un grup i volem donar suport a la marxa. Com ho fem?

Enscriu-nos un email a  i t’afegim al llistat d’organitzacions. A canvi, et demanem que facis difussió de la convocatòria entre les teves xarxes.

Què és el c40?

El C40 és una xarxa de ciutats que estan compromeses en la lluita contra el canvi climàtic i comparteixen coneixements i experiències.